Dulapul de scule mobil cu 7 sertare metalice de la Milwaukee este o alegere excelentă pentru atelierul tău – toolsboxservices.ro

Cu un sortiment vast de echipamente și accesorii profesionale, suntem dedicați să îți simplificăm munca și să îți protejăm investiția în sculele tale prețioase.

Dulapul de scule mobil cu 7 sertare metalice de la Milwaukee este o alegere excelentă pentru atelierul tău sau pentru locurile de muncă mobile. Cu caracteristici de top și o construcție robustă, acest dulap este proiectat pentru a-ți oferi un spațiu de lucru eficient și organizat.

Unul dintre aspectele sale remarcabile este protecția anti-răsturnare, care permite deschiderea unui singur sertar simultan, asigurând astfel siguranța și stabilitatea în timpul utilizării. Sertarele cu o capacitate de susținere de 45 kg sunt echipate cu soft-close pentru a preveni închiderea bruscă și pentru a proteja sculele tale. Organizatorul de scule electrice și acumulatori în sertarul inferior adaugă un nivel suplimentar de eficiență și organizare.

Cu roțile industriale de 125 mm, dintre care două sunt fixe și două pivotante cu frâne, dulapul este ușor de mutat și de blocat în poziție atunci când este necesar. Capacitatea totală de susținere de 800 kg asigură că poți depozita o gamă largă de scule și echipamente fără griji.

Fiecare detaliu este gândit pentru a-ți ușura munca: protecția antiderapantă a sertarelor, blatul de lucru superior din ABS cu orificii pentru șurubelnițe și compartimente suplimentare, apărătoarele de colț ABS pentru protecție în timpul transportului și stația de încărcare cu prindere magnetică pentru încărcarea directă a acumulatorilor.

În plus, panoul perforat cu cârlige și suporturi de scule îți oferă un acces rapid și ușor la cele mai utilizate instrumente, iar rafturile laterale suplimentare sunt perfecte pentru depozitarea sticlelor și dozelor.

Cu Toolsboxservices.ro, investești în calitate și eficiență pentru spațiul tău de lucru. Alege dulapul de scule mobil Milwaukee și beneficiezi de performanță și fiabilitate în fiecare detaliu!

More From Author