Vector Watch BMW i Limited Edition

Vector Watch și BMW au creat împreună o ediție limitată pentru ceasul inteligent cu autonomie de 30 de zile, inspirată din cele două modele reprezentative pentru divizia i de la BMW: i3 și i8.

Sub numele de Vector Watch BMW i Limited Edition, smartwatch-ul va fi produs în doar 150 de exemplare, pornind de la versiunea Vector Luna.

Fiecare ceas costă 550 de euro, iar BMW ne spune că designul și materialele folosite sunt aceleași cu cele folosite de BMW i.

bmw_i_vector_watch_luna_06

De exemplu, cureaua ceasului folosește aceeași piele ca BMW i3 și i8, dar tratată cu extract natural din frunze de măslin. Carcasa de culoarea negru mat are numărul exemplarului gravat pe lateral iar exclusiv pentru acest smartwatch, posesorii pot descărca și activa două fețe de ceas cu grafică preluată de la BMW i3 și BMW i8.

Ceasul Vector Luna BMW i Limited Edition va fi disponibil pentru precomanda începând cu data de 10 noiembrie în magazinele fizice sau online ale Orange România și eMAG. Livrarea ceasului se va realiza de la începutul lunii decembrie a acestui an.

bmw_i_vector_watch_luna_13

Vector Watch – pe care l-am testat și noi timp de 48 de ore – este disponibil cu peste 100 de fețe și aplicații ce oferă o experiență puternic personalizabilă. În același timp, ceasul este compatibil cu telefoane mobile cu iOS, Android și Windows Phone.

bmw_i_vector_watch_luna_02

bmw_i_vector_watch_luna_03

bmw_i_vector_watch_luna_04

bmw_i_vector_watch_luna_05

bmw_i_vector_watch_luna_07

bmw_i_vector_watch_luna_08

bmw_i_vector_watch_luna_09

bmw_i_vector_watch_luna_10

bmw_i_vector_watch_luna_11

bmw_i_vector_watch_luna_12

bmw_i_vector_watch_luna_14