Review | NYX: High Definition Blush și Lip Lingerie

În timpul city break-ului la Praga am profitat de faptul că în Magazinul Douglas am găsit produse NYX. Mai aveam deja de la ei creionul pentru sprâncene, Micro Brow Pencil, cumpărat prin comandă online de pe Boots.uk. În România nu am ajuns în Park Lake, fiindcă oricum nu suntem amatori de mall-uri și nu am văzut suficiente motive să merg special până acolo pentru NYX.

Aveam nevoie de un blush mai subtil, pe care să îl folosesc în zilele cu machiaj natural, atât pe post de blush cât și ca highlighter. Așa că am optat pentru High Definition Blush în nuanța Intuition, un cărămiziu cu particule de iluminare. E destul de pigmentat dacă insiști prea mult cu pensula, dar altfel are un aspect foarte natural, în special pentru tenurile mai închise la culoare.

Rezistă pe ten aproape toată ziua dacă nu îți atingi fața excesiv și s-a așezat bine pe fondul meu de ten All Nighter de la Urban Decay. S-ar putea să nu vă placă dacă nu suportați deloc particule de sclipici în blush.

nyx-review-produse-013

nyx-review-produse-010

nyx-review-produse-001

Rujurile Lip Lingerie sunt printre cele mai populare produse de beauty în ultimul timp, așa că le recunoașteți cu siguranță. Am ales nuanța Ruffle Trim, care îmbină nude-ul cu puțin pigment cărămiziu, similar cu blush-ul.

Lip Lingerie sunt rujuri lichide care se usucă mat, ceea ce înseamnă că trebuie să vă hidratați foarte bine buzele înainte. Cel mai simplu ar fi să aplicați un balsam de buze cam cu 30-40 de minute înainte să va machiați, însă fiți atente să nu aveți prea mult balsam pe buze la aplicarea rujului, fiindcă așa se poate să nu facă „priză” suficient de bine și să reziste mai puțin. Aplicat corect, rezistă câteva ore bune chiar dacă mâncați sau beți.

Când îl aplicați pe buze are o textură foarte untoasă și se usucă în 2-3 minute. Aplicatorul vă ajută să aplicați destul de ușor conturul și formula este suficient de groasă încăt să nu fie nevoie de mai multe straturi sau retușuri.

nyx-review-produse-002

nyx-review-produse-008