Poze cu case

Ce avem fiecare mai scump pe lume, material vorbind? Păi, casa, nu-i așa? Bine, pentru unii răspunsul corect este mașina, dar deja intrăm în alte discuții.

Scurt pe doi, dacă vă plac casele și aveți drum prin țară sau vreți să vă redescoperiți orașul natal, indiferent de zonă dar cu precădere prin sudul țării, merită să aruncați o privire pe proiectul Poze cu case.

Andrei a pornit la drum cu proiectul în 2013 și vrea să explice publicului larg prin fotografii de ce e important să păstrăm cât mai intact peisajul arhitectural al României. Salut, autorităților, la voi mă uit.

Așa că s-a pus pe treabă și până acum a bifat destule orașe ca Brăila, Câmpulung, Sinaia, Craiova, Caracal sau Eforie. Serios, unele nume nu ar fi sugerat niciodată existența unor case-patrimoniu în zonă, poate doar pentru cei de-ai locului.

Fiecare oraș primește o evaluare, care variază de la o stea la cinci stele, în funcție de ce are de oferit. Mult mai multe informații găsiți pe pozecucase.ro, iar pentru imagini accesați cu încredere pagina de Facebook și cea de Instagram.