Pe cine urmărim pe Youtube | Mimi Ikonn

După cum știți deja, sper, de curând am lansat canalul de Youtube douălocuri și m-am gândit să vă povestesc pe cine și de ce urmăresc eu pe Youtube.

În primul rând, am renunțat de ceva timp să mai citesc bloguri, în special cele de la noi mi se par o pierdere de timp. Prefer să văd un vlog de travel pe Youtube în timp de spăl vasele sau, dacă am nevoie de inspirație pentru o ținută sau un machiaj, merg pe Instagram și Pinterest. Și am făcut această schimbare în urmă cu câteva luni, când am început să fac puțin research înainte de a ne deschide canalul de Youtube. Fiindcă am dat acolo de mulți oameni care mă inspiră, am decis să le acord lor mai mult timp liber din viața mea.

Am împărțit abonările mele pe mai multe articole. Astăzi discutăm despre Mimi Ikonn, fiindcă am simțit nevoia să îi acord mai mult spațiu, apoi urmează un alt articol despre Amelia Liana. Al treilea articol va fi despre fashion și beauty, cu Jaclyn Hill, Kathleen Lights, Tess Christine, Diana Saldana, Lauren Curtis. În ultimul vă spun de ce nu prea urmăresc bloggeri sau vloggeri români, cu 2 excepții: Andreea Balaban și ioana114.

mimi-ikonn-channel

O urmăresc pe Mimi fiindcă rezonez extrem de mult cu ideile ei. S-a născut în Azerbaijan, apoi în adolescență a trăit cu familia ei în Canada, iar în prezent este, așa cum îi place chiar ei să spună, un cetățean al întregii lumi. Locuiește cu soțul ei Alex în Londra fiindcă așa au ales împreună, însă călătoresc extrem de mult în întreaga lume. Mi-a plăcut foarte mult când a spus, într-un interviu online, că nu a fost niciodată o naționalistă convinsă și că deși iubește cultura din care provine (inclusiv accentul pe care îl are), nu s-a simțit niciodată legată de Azerbaijan, cu un fel de datorie morală față de țara în care te-ai născut. Iar asta simt și eu față de România.

Nu vă imaginați că Mimi și Alex locuiesc la Londra și călătoresc nestingheriți prin USA și Europa fiindcă i-au dat banii afară din casă de când erau mici. Au avut amândoi joburi normale, prin restaurante și bănci, până când amândoi au spus…stop, noi ce vrem să facem? (citiți asta, dacă nu ați făcut-o deja) Și au înființat o companie care merge astăzi extraordinar de bine: Luxy Hair. Pe lângă magazinul online de extensii de păr, le merge grozav și pe Youtube, unde au mai multe canale atât dedicate business-ului, cât și personale.

Mimi are, pe partea de content, exact mixul pe care mi-l doresc și eu aici pe douălocuri. Probabil datorită acestui lucru m-a și atras atât de mult. Vorbește despre toate lucurile din viața ei și mi se pare că este canalul perfect de lifestyle. Ce mănâncă și de ce, cum face sport, ce credințe are, de ce meditează, cum se îmbracă, pe unde călătorește, ce face la birou, și lista ar putea continua la nesfârșit. Urmează un stil de viață foarte sănătos și promovează mereu obiceiuri pe care le argumentează, fără să militeze.

Îmi plac în special video-urile de travel, dar si cele în care discută singură sau cu Alex despre diverse teme. E o tipă naturală, cu picioarele pe pământ, foarte ambițioasă. Mi se pare genul de persoană de la care poți învăța mai multe decât cum să faci un cat eye perfect. Eu am învățat multe până acum și am început deja să le pun în practică, în special pe partea de autocontrol, organizare și motivație. Vă las cu câteva dintre cele mai recente clipuri și vă recomand să îi dați un Subscribe aici.