Pe cine urmărim pe Youtube | Amelia Liana

Amelia Liana este #2 pe lista mea și întâmplarea face (sau nu) să fie prietenă cu Mimi, cea despre care v-am scris deja aici. Ca și în cazul lui Mimi, îmi place de Amelia fiindcă deși se învârte în jurul ideii de beauty, canalul ei este unul mai mult de lifestyle.

Are 25 de ani, s-a născut și trăiește în Londra, dar călătorește destul de mult în SUA și prin alte părți ale lumii. E foarte efervescentă, râde mult și are un stil relaxat și destul de autoironic. Și-a lansat canalul de Youtube în 2013 și de atunci a devenit un job fulltime, deși a studiat și sociologia.

Se comentează destul de mult online că Amelia provine dintr-o familie înstărită, că are prieteni bogați și că Youtube-ul este doar un mod de a nu se plictisi. Sinceră să fiu nu am săpat atât de adânc în istoria familiei ei, fiindcă ce mă interesează este energia pe care mi-o transmite în cele 10 sau 20 de minute în care o urmăresc pe Youtube. Și credeți-mă, snobismul în rândul bloggerițelor românce de fashion este de zece ori mai mare. Amelia nu epatează.

Îmi plac în special clipurile ei de travel, dar face materiale drăguțe și pe cooking (am notat câteva rețete fără carne de la ea), pe beauty – inclusiv cu produse din drugstore, și filmează periodic colaborări cu alți bloggeri. Ah și, evident, îmi place accentul ei 🙂

Vă las cu câteva dintre cele mai recente clipuri și vă recomand să îi dați un Subscribe aici.