Pe cine urmărim pe Youtube | 5 x Beauty

Continuăm seria de inspirație cu sursa Youtube. Dacă nu ați citit articolele de până acum, le găsiți aici și aici.

Astăzi discutăm despre 5 fete pe care le urmăresc în primul rând pentru partea de beauty și fashion, dar care au uneori și materiale de travel sau lifestyle. Le trec în ordinea preferințelor.

Kathleen Lights

Kathleen este preferata mea pe secțiunea de beauty, în special fiindcă îmi place și personalitatea ei. Veți găsi în mare parte idei de machiaj, review-uri, noutăți, iar eu am cumpărat până acum multe produse în urma recomandărilor ei. Subscribe aici.

kathleen

Tess Christine

Tess se concentrează pe fashion, așa că e o sursă bună de inspirație pentru ținute, ce articole vestimentare și accesorii să vă cumpărați, cum să le combinați. Și materialele ei pe travel sunt reușite 😀 Nu în ultimul rând, mi se pare că relația ei cu Patrick seamănă mult cu a noastră, deci rezonez cumva și pe latura asta. Subscribe aici.

tess

 

Jaclyn Hill

Este una dintre cele mai populare pe Youtube pe secțiunea beauty, e makeup artist profesionist și are o personalitate foarte… spumoasă. Mulți o consideră puțin enervantă, însă pe mine mă binedispune și, ca și în cazul lui Kathleen, am găsit o grămadă de informații utile în video-urile ei. Subscribe aici.

jaclyn

 

Lauren Curtis

Lauren e din Australia și se încadrează în aceeași categorie cu Jaclyn în privința popularității. Am început să o urmăresc mai recent, însă îmi place mult naturalețea ei. Subscribe aici.

lauren

 

Diana Saldana

Diana e ultima pe listă, și o urmăresc fiindcă e o combinație echilibrată de beauty, fashion și lifestyle. În plus, e brunetă cu un ten cu subton galben, așa că multe dintre recomandările ei de makeup mi se potrivesc mănușă. Subscribe aici.

diana