Despre noi

 

Andreea Cătălina Strîmbeanu

Life should not be about the number of breaths you take, but the number of moments that take your breath away.

Am fost unul dintre acei copii care nu s-au înțeles niciodată cu matematica și le aveau mai mult cu cuvintele, cu poveștile, cu cărțile.

Am bifat până în prezent o Facultate de Comunicare și Relații Publice, m-am lăsat dezamăgită de faptul că rolul de PR nu mi se potrivește și m-am refugiat într-o agenție mică de webdesign, unde am învățat cam tot ce știu acum: social media management, content writing, puțin team management și puțin project management. Blogul e mai mult un loc de joacă, fiindcă principala “meserie” este cea de content manager si content editor pentru două proiecte care îmi sunt foarte dragi: DOC.ro și IBSB.ro.

Îmi place să scriu fiindcă mă relaxează, îmi antrenează creativitatea și este una dintre puținele activități care nu mă plictisesc. Spre deosebire de Tudor, am ales să abordez o arie mai mare de subiecte, fiindcă nu sunt o expertă în niciunul în mod special – nu sunt blogger de fashion, nu sunt blogger de beauty, nu sunt chef. Îmi place să am un stil de viață sănătos și să mă informez ca să pot face cele mai bune alegeri, iar toate astea sper să se vadă în ceea ce scriu.

Mă găsiți pe Twitter și Instagram.

 

Tudor Rus

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

Primul meu contact cu mașinile a avut loc în copilărie, de când ai mei mă țineau pe picioare și puteam să manevrez singur volanul unui Trabant 601 Kombi. Apoi a urmat un Wartburg 353 pe care îl auzeai cu jumătate de oră înainte să-l vezi apropiindu-se.

Pentru că vârsta fragedă nu-mi permitea să înțeleg cum funcționau acele cutii de tablă (sau placaj și carton presat, în cazul Trabantului), am început să privesc mașinile ca și cum fiecare ar avea personalitatea ei.

M-am reîntâlnit cu mașinile într-o formă mai extremă cu ocazia ediției din 2011 a Campionatului Mondial de Raliuri, al cărui ultim act s-a consumat în Țara Galilor, chiar în perioada în care eu mă ‚înrolasem’ la un master în jurnalism online în Cardiff. Am scris un coverstory pentru ITV despre atmosfera adusă de raliu în Cardiff, unde Sebastian Loeb a ridicat deasupra capului titlul cu numărul opt din WRC.

De atunci, am testat și am scris despre mașini pentru ProMotor și autoevolution, iar în prezent fac asta pentru DriveMag și două locuri.

Mă găsești pe Twitter și Instagram.

IMG_9110-683x1024

Foto: Mihnea Ratte