Cu ce porți Alfa Romeo Stelvio: fashion & lifestyle, pentru el și pentru ea

Noul Alfa Romeo Stelvio ne-a plimbat și încântat luna aceasta, așa că nu aveam cum să nu îi oferim și materialul pe care tocmai ce începeți să îl citiți. Înainte să vă grăbiți să dați scroll, dacă nu ați văzut încă articolul nostru special pentru Alfa Romeo Stelvio și roadtrip-ul pe care l-am făcut împreună, trebuie să o faceți.

Mulțumim 🙂
Acum să vedem cam ce accesorii și gadget-uri s-ar potrivi unui șofer de Alfa Romeo Stelvio.

Stelvio este o mașină smart, care știe să se adapteze nevoilor tale. Imediat cum am văzut tableta Lenovo Yoga 3 Pro cu proiector, am știut că s-ar potrivi perfect unei persoane care știe să aprecieze acel „ceva în plus”, ca și în cazul mașinii. Practic, este o tabletă ca oricare alta, care însă vine la pachet cu un proiector, ca să te poți uita oricând la un film fără să fii restricționat de ecran, în special dacă nu ești fan TV și îți lipsește din dormitor.

Spuneam în cadrul părerii mele din review-ul pentru Stelvio că Alfa Romeo mi se pare un brand pentru pasionați, nu pentru toată lumea. În ideea asta, am găsit și trecut imediat pe listă cartea lui Lorenzo Ardizio, Alfa Romeo: All the Cars. Este o enciclopedie ilustrată, interesantă atât pentru fanii Alfa Romeo cât și pentru iubitorii de mașini în general.

Pentru el: un sacou smart casual

De asortat, obligatoriu, cu o pereche de pantofi italienești. Pentru acel aer de „scos din cutie”, însă fără niciun efort. Am ales un sacou dintr-un material mai versatil, mat, potrivit atât pentru jeans cât și pentru o pereche de pantaloni mai office. Să nu uitați, totuși, de pantofi 🙂

Pentru el: apa de parfum Bvlgari Man Black Orient

Printre notele de vârf sunt romul și cardamonul, iar printre cele de bază agarul și pielea. Un parfum masculin, temperat subtil de note de trandafir. Când l-am mirosit prima dată, mi s-a părut un mix între mirosul pantofilor noi de piele și mirosul grădinilor de trandafiri în zilele caniculare.

Pentru ea: geantă crossbody auriu cu negru

Modelul de la Paul’s Boutique, numit Nicole, mi se pare echilibrul perfect între o geantă casual și una mai deosebită, pe care parcă nu ai lua-o cu tine în…metrou. Este o formă clasică, cu detalii deosebite. Iar interiorul te surprinde plăcut, exact ca și în cazul lui Stelvio 🙂

Pentru ea: ochelari de soare Ralph by Ralph Lauren

Puțin cat eye, ramă metalică elegantă, o nuanță ușor de asortat cu orice. Sunt ochelarii de soare potriviți pentru orice sezon, inclusiv pentru condus (fiindcă au lentile care îți acoperă aproape tot câmpul vizual) și sunt suficient de sofisticați încât să meargă asortați cu Stelvio. Perfetto!