Contul de Instagram al săptămânii: Playforever

Inaugurăm o nouă rubrică pe douălocuri.ro, în care vă prezentăm săptămânal un cont de Instagram, un canal de YouTube, blog sau orice alt feed cool care ne-a atras atras atenția la un moment dat.

Cei care deschid balul în această săptămână sunt Playforever sau, așa cum se descriu chiar ei, creatori de jucării artistice de lux construite să reziste o veșnicie.

Dincolo de cuvintele ambițioase, proiectul sună (și arată) și mai bine pentru mine din alt punct de vedere – valabil sper și pentru voi. Pentru că în lumea Playforever, jucăriile sunt de fapt mașini. Iar contul lor de Instagram e ca o cutie de bomboane digitale pentru cei atinși de acest virus.

Vestea bună e că dacă îți place ce vezi, poți comanda una (sau mai multe) mașinuțe direct de pe site. Și deși prețurile sunt ușor piperate, găsești și modele care nu vor face șvaițer din portofelul tău, undeva la 26 de lire. Aviz și doamnelor și domnișoarelor care caută un cadou pentru jumătatea lor.

O mică adăugare, totuși: când spun prețuri piperate, mă refer la modele ca Grand Walnut Roadster (2.000 de lire) sau Modena Gran Prix (6.000 de lire). Dar există și variante intermediare, ca cele din seria Maverick Thunderlane (43 de lire) și Midi Buck (35 de lire).

Buck Midi red back in stock next month 👍🏽 #BoysToys #DesignerToys #ToyCars

A post shared by Playforever (@playforever) on