Contul de Instagram al săptămânii: Emma Hill | EJ STYLE

Era cazul să vorbim în seria noastră de recomandări și de un cont de fashion, o sursă de inspirație grozavă pentru cele pasionate de modă, dar și pentru cele care se chinuie zilnic să compună un outfit uman cu care să iasă din casă. Emma Hill e o londoneză cu foarte mult stil, însă acel stil accesibil pe care îl poți replica și cu piese din Zara sau H&M, dacă bugetul nu îți permite să faci mai mult.

Contul ei de Instagram este Emma Hill | EJSTYLE și toate postările ilustrează câte un outfit. Cum vă spuneam, Emma are un stil ușor de digerat – fără extravaganțe care te-ar face să arăți ca un papagal pe străzile din București sau, mai rău, de parcă ai fi ieșit dintr-un buncăr unde te-ai ascuns 40 de ani.

În general poți cumpăra orice piesă pe care o poartă fiindcă menționează și linkuri directe, însă te poți aventura și direct în magazinele de la noi din țară, cu pozele ei la purtător. Te poate ajuta și să combini ce ai deja prin garderobă și de multe ori ținutele ei par atât de effortless încât zici „de ce nu m-am gândit și eu la asta?”.

Hollywood 🎥 #EJTravels #ootd See our hike up to the sign on my stories 🙊 (Dress from Zara, sandals H&M)

A post shared by Emma Hill | EJSTYLE (@emmahill) on

Yeh I'll just wait here for this supposed heat wave to happen 🙄 #ootd http://liketk.it/2rlzz #liketkit #ltkeurope

A post shared by Emma Hill | EJSTYLE (@emmahill) on

Exploring Burano 🌈 #EJTravels Shop the outfit via the link in my bio http://liketk.it/2rVTB #liketkit

A post shared by Emma Hill | EJSTYLE (@emmahill) on

Sursa featured photo: ejstyle.co.uk