Contul de Instagram al săptămânii: deer.home

Vă anunța Tudor săptămâna trecută că am început o rubrică nouă, așa că a venit rândul meu să vă propun un cont de Instagram pe care vă recomand să îl urmăriți.

De data aceasta nu vorbim despre un brand, ci despre Paulina și contul ei de Instagram, deer.home.

Paulina locuiește în Polonia, are doi băieți, este profesoară de Franceză și are una dintre cele mai stylish case pe care le-am văzut. Feed-ul ei este un mix de design interior, flori, mâncare, flat lays cu produse și obiecte pe care le folosește și eventual recomandă, și uneori poze cu copiii ei.

Este una dintre cele mai bune surse de inspirație pe care am descoperit-o în ultimul timp, în special fiindcă are un talent grozav să așeze elementele în poze și mai ales să editeze imaginile, încât îi poți recunoaște întotdeauna postările chiar și fără să te uiți la user. Toate arată similar, transmit aceeași atmosferă, același stil, fără să fie plictisitoare sau repetitive.

Dacă aveți nevoie de puțină inspirație pentru redecorarea casei, sunteți pasionați de flat lays sau pur și simplu căutați un cont de Instagram pe care să îl urmăriți pentru acel puțin de „altceva”, deer.home este recomandarea mea.

 

Good morning! We have summer!😍🍒👌🏻

A post shared by Paulina 📷 (@deer.home) onFeatured Photo Credit: mydeerhome.wordpress.com