Beauty | Favoritele primăverii [martie – mai 2017]

Favoritele lunii sunt printre materialele mele preferate, pe bloguri și pe Youtube, și recunosc că în general le urmăresc pe cele de afară, fiindcă sunt cu un pas înainte în privința produselor noi. De ce îmi plac favoritele lunii? Fiindcă e o ocazie bună să descopăr noi produse, care mi s-ar potrivi, fără să fac drumuri săptămânale prin X magazine ca să văd noutățile sau să pierd ore întregi prin magazinele online.

Pe două locuri am mai avut tentative de favoritele lunii, însă nu am reușit să mă țin până acum de treabă, așa că acum avem favoritele primăverii, cu produse pe care le-am descoperit și folosit din martie până acum, în mai.

Pe primul loc sunt săpunurile naturale de la brandul Organique, pe care le cumpărăm din farmaciile Help Net. Organique este un brand polonez care produce mai multe produse cosmetice, printre care și aceste săpunuri GENIALE. Miros extraordinar de bine și sunt sincer cele mai calitative produse de acest tip pe care le-am întâlnit, din punctul de vedere al parfumului. Baza este realizată din glicerină, la care adaugă diverse arome și ingrediente. Ca orice săpun natural se termină destul de repede, iar prețul este undeva între 20 și 25 de lei. Dacă nu le găsiți în Help Net, le puteți cumpăra și de pe cosmetice-naturale.ro

Pell Amar este un brand românesc pe care l-am găsit în magazinele dm. Căutam o mască mai lejeră, care să nu fie de curățare și mi-a atras atenția acest produs. Extractul Pell Amar, care dă și numele produselor, este obţinut din nămol sapropelic și așa cum puteți citi și pe site-ul lor, are efect regenerant. Pe lângă acesta, produsul conține și alte extracte naturale.

Este o mască ușoară, răcoritoare, la un preț mai mult decât decent, sub 30 de lei.

Despre Masca L’Oréal Paris Pure Clay am scris mai în detaliu aici. Este singura mască de curățare pe care am folosit-o în această perioadă și nu m-a dezamăgit.

Gomajul de la Jolie l-am luat mai mult din întâmplare, fiindcă l-am găsit la ofertă pe elefant.ro (oferta e încă activă 🙂 ). E un gomaj natural, produs în România, care m-a surprins plăcut. Pentru prețul de 20 de lei își face treaba foarte bine, particulele exfoliante sunt practic semințe de căpșuni, iar după curățare pe ten rămâne o peliculă uleioasă foarte fină, iar acesta este hidratat.

Catrice The Precious Copper Eyeshadow Palette. Am descoperit-o de curând și mi se pare o paletă perfectă pentru vară, cu nuanțe bronze sidefate. Cele deschise pot fi folosite și ca highlighter, sub sprâncene și pe pomeți. Prețul este între 20 și 30 de lei, în funcție de unde o cumpărați. Culorile sunt pigmentate și rezistă destul de bine cu un primer pentru pleoape. Aici găsiți mai multe detalii și swatches ca să vedeți mai bine nuanțele.

În ultimul rând dar nu pe ultimul loc, crema care reușește să îmi calmeze tenul și să reducă roșeața. Bioderma Sensibio AR este creată special pentru tenul sensibil, cu tendința de înroșire, chiar și pentru rozacee. Are o textură lejeră, intră repede în piele, așa că puteți folosi cu încredere și în timpul verii și sub machiaj. Prețul este în linia celor obișnuite pentru dermatocosmetice, între 60 și 70 de lei.

 

Voi ce produse ați descoperit primăvara aceasta?