8 lucruri pe care nu le suportă fetele slabe

1. Că genunchii ascuțiți ai picioarelor subțiri lasă urme pe pantaloni.

Am urât treaba asta dintotdeauna. Majoritatea pantalonilor se lărgesc puțin în dreptul genunchilor, indiferent numărul de kilograme pe care îl are „purtătorul”. Dar la noi, fetele slabe, pantalonii iau o formă ciudată, de model „cu genunchi”, vizibil în special din lateral. Probabil știți exact la ce ma refer. Și se întâmplă în special la pantalonii din bumbac, a căror treabă este tocmai să fie comozi și să se facă neobservați.

Sursă foto: dailymail.co.uk
Sursă foto: dailymail.co.uk

2. Că toată lumea te întreabă dacă mănânci.

Da, mănânc 3 mese pe zi, ceva gustări și dulciuri care echivalează cam cu o jumătate de ciocolată. Faptul că metabolismul meu are arderi rapide nu înseamnă că nu mănânc. Știi, foamea e una dintre nevoile de bază, face stomacul scandal dacă nu mănânci o zi și se poate să te împrăștii pe stradă. Sunt aici cu aceeași greutate de ani de zile, deci da, mănânc.

giphy

3. Că orice încăltăminte mai groasă, cum sunt bocancii, te fac să arăti ca un hobbit. Iar pantofii cu toc îți ies din picioarele prea subțiri.

Piciorul subțire + încălțăminte butucănoasă = FAIL
Singura șansă e să porți pantaloni cu o croială mai dreaptă și dintr-un material mai gros. Și o geacă mare. Și un fular imens. Totul ca să echilibrezi. Sper totuși să te mai vezi după toate astea.

Iar cu pantofii, ori un număr mai mic, ori ceva cu baretă. Sandale, multe sandale. Altfel vei fi Cenușăreasa partea a doua.

4. Că vânzătorii se uită ciudat la tine când probezi o pereche de blugi de la raionul de copii. Mărime pentru 13-14 ani.

Am în dulap cel puțin 10 articole luate de la raioane de copii, majoritatea pentru intervalul de vârstă 13 – 14 ani. Nu știu care e treaba, dar copiii ăștia sunt ai naibii de mari la vârsta asta. Pe bune, nu sunt chiar atât de mică de înălțime și de slabă, dacă avem 1,50 mai ziceam. Ce vină am eu că ei sunt atât de mari încât să îmi vină hainele lor? 😀

giphy (1)

5. Că la reduceri 90% dintre produse sunt mărimi de la L în sus pentru haine și de la 39 în sus pentru pantofi.

La pantofi, în special. E frustrant, fiindcă de multe ori cazi în capcana de a-ți lua lucruri mai mari – lasă că îl port așa, ca oversized. Rar găsești un articol rătăcit care să fie S sau M, iar pantofii 36 și 37 sunt ca o comoară a piraților.

6. Că mulți te întreabă dacă te-ai îmbolnăvit.

Serios? Am slăbit brusc și am cumva cu 10 kilograme mai puțin în decurs de o lună? Sunt palidă și arăt „terminată”? Nu, eh, atunci NU sunt bolnavă, mulțumesc. De fapt, grăsimea ta de pe coapse se poate să fie mult mai nesănătoasă decât coapsele mele fără ea.

giphy (2)

7. Că dacă vrei să te îngrași puțin, e practic imposibil.

Dacă totuși te bate un gând că ai mai putea să pui 1-2 kilograme pe tine, spune-ți imediat că e o idee proastă. Spre deosebire de slăbit, curele de îngrășare nu prea dau rezultate. Organismul tău nu vrea să asimileze mai mult și cu asta basta. Și nu, un cupcake în plus pe zi nu te va ajuta.

8. Că trebuie să duci o luptă cu tine însăți pentru mâncarea sănătoasă.

Cum, poți să mănânci înghețată până pocnești și nu te îngrași niciun gram? Și tu mănânci… SALATĂ? Chiar dacă pot să mănânc orice fără să mă îngraș, asta nu înseamnă că vreau grăsime pe artere, sau celulită. Nu e ca și cum noi, fetele slabe, trebuie să răzbunăm toate femeile care țin dietă și să ne îndopăm și pentru ele. Cam așa:

giphy (4)