5 rujuri închise la culoare, sub 50 de lei

Cifra magică pentru astăzi este 5. Mai avem cam 5 luni din sezonul acesta de toamnă-iarnă și am selectat pentru voi 5 rujuri perfecte pe care le puteți cumpăra chiar dacă bugetul vostru maxim este de 50 de lei. V-am pus și link pe fiecare poză și denumire a produsului, ca să le găsiți și cumpărați în mai puțin de 5 secunde 😀

OK, gata cu obsesia pentru numerologie. Iată selecția noastră:

1. Melkior – Ruj clasic mat, nuanța Cardinal Red

Este o nuanță perfect echilibrată între burgundy și violet și merge de minune cam cu toate subtonurile de piele. Este ideal în special pentru cele cu ochi verzi, fiindcă puținul mov din ruj va scoate în evidență culoarea ochilor. Prețul este de 40 de lei, iar formula rujurilor Melkior este destul de reușită, deci un raport bun calitate – preț.

cardinal-red-melkior

2. AVON – True Color Perfectly Matte, nuanța Red Supreme

Un roșu regal, elegant, care se potrivește oricărei ținute. Dacă te descurci mai greu cu accesorizarea hainelor negre sau gri, renunța la coliere și poartă un astfel de ruj. Are un finish mat și este destul de rezistent pe buze! Prețul este de 30 de lei, însă în această perioadă îl găsești redus la 17 lei. Un chilipir!

avon_color_ruj_true_color_perfectly_matte

3. Revlon – Ruj creion Colorburst Matte Balm, nuanța 225 Sultry

Un ruj mat sub formă de creion, foarte ușor de folosit și perfect dacă în general aveți probleme cu trasarea unui contur perfect. Este destul de rezistent pe buze, iar această nuanță va părea un nude puțin mai pigmentat. Îl găsiți zilele acestea la prețul redus de doar 26 de lei.

ruj-creion-colorburst-matte-balm-nuanta-225-sultry_355_2

 

 

4. NYX – Ruj lichid Lip Lingerie, nuanța Corset – Toffee Nude

Lăudat peste tot în online ca fiind nude-ul perfect, acest ruj de la NYX este acel tip de produs pe care îl poți purta mereu cu tine în geantă. Nuanța neutră îl face ușor de asortat cu orice ținută și orice machiaj. Prețul este de aproximativ 30 de lei, iar magazinele NYX deschise până acum sunt în Constanța și în București.

800897848361_liplingerie_corset_main_grande

 

5. NYX – Ruj Liquid Suede Cream, nuanța Club Hopper

Un maro extrem de cald, cu subton roșu, care exclamă toamnă. Este, după părerea mea, maroul perfect, dacă aveți curajul de a purta o astfel de nuanță. Ca și în cazul Lip Lingerie, prețul este undeva la 30 de lei, iar produsul este disponibil în magazinele NYX sau online, la diferite parfumerii.

Liquid_Suede_Cream_Lipstick_Club_Hopper_grande